voorpagina sms gedichten lange gedichten quotes zoeken insturen contact
help

Profiel bekijken

Bekijk het profiel van Fedde Nicolai

Fedde Nicolai

Over mij
=========================================================
Fedde is op 2 juli 2018 overleden.
Uit wens van Fedde en zijn nabestaanden laten wij zijn profiel en gedichten zoals hij ze geplaatst heeft.
=========================================================

Mijn naam is Fedde Nicolai, geboren 4 mei 19 37 te Drachten (Fr.)
Ik kom uit een gezin van acht kinderen. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en zes kleinkinderen en woon al meer dan 45 jaar in Oude Pekela.
In het gezin waar in ik ben opgegroeid namen zang en muziek een grote plaats in. Vaak werd dan ook bij het orgel gezongen uit de bundel van Joh. de Heer. Daarnaast speelde ik een aantal jaren, met nog drie broers, bij de Christelijke muziekvereniging "Crescendo " te Drachten. Tot voor kort speelde ik nog met veel plezier in het plaatselijke muziekkorps van Pekela, waarvan ik nu erelid van ben geworden.
Gedurende afgelopen vijf jaren heb ik mij bezig gehouden met het maken van eenvoudige Christelijke gedichten. Ook het maken van schilderijen is een hobby van mij.
Voor meer gegevens bekijk mijn website hier onder vermeld.
Iedereen is van harte welkom op mijn site.

Mijn hobby’s zijn : Muziek ( was meer dan 45 jaar lid van de plaatselijke fanfare in Oude Pekela en speelde eerste tuba. Verder mag ik graag fietsen, wandelen, zwemmen en lezen. De laatste jaren heb ik mij bezig gehouden met het schrijven van Christelijke gedichten.
Ook ben ik lid van een schilderscursus in onze gemeente Pekela. Ik heb reeds 200 schilderijtjes gemaakt. (Olieverf) Voornamelijk landschappen, dieren en bloemen. Op mijn website www.christelijkegedichtensite.nl kunt u deze schilderijen bekijken en natuurlijk ook veel gedichten van mij lezen.
Uiteraard is iedereen hartelijk welkom op mijn site en ik zal het op prijs als u een berichtje achterlaat in mijn gastenboek.
Met een vriendelijke groet,
Fedde Nicolai

Website
http://www.christelijkegedichtensite.nl

Statistieken
SMS Gedichten 0
Freestyle 283 (bekijken)
MSN Namen 0
Gemiddeld cijfer 3/5
Profiel bezocht 4400 keer
Geregisteerd 29-08-11 om 20:36 uur
Laatst online 01-05-18 om 20:12 uur
naar boven
top